Bluefin tuna (Plavoperajna tuna) ili poznatiju kao Crvena tuna u Sredozemnom moru, moguće je loviti kroz cijelu godinu. Prosječne  težine od 50 do 70 kg, ali se svake godine ulovi primjer i od 100 do 300 kg. U Sredozemnom njena težina može biti i do 600 kg, u Atlanskom oceanu i do tone, u Jadranu njen rekord je 475 kg.

Najbolje vrijeme za ribolov

U prolječe (Ožujak i Travanj), to je vrijeme kada dolaze lučevi (Little tunes -male Tune)oni kreču se u velikim jatima i prosječno su veliki od 10 do 18 kg . Lučevi  su jako interesantna riba vrlo  oprezna i potreban je veliki napor da zagrize udicu. Srpanj, idealno vrijeme za lov na Bluefin tunu, i to tehnikom drifting. Kolovoz - je vrijeme od bluefin tuna, sabljarki, lampuga ali i morskih pasa koji vole dobar mamac i toplo more. Do kraja Listopada vrijeme je još dobro za ribolov.

Albakori ( Albacore tuna-bijeli Tun) dolazi također polovicom Kolovoza do kraja Listopada  također u velikim jatima, a prosječna težina im je od 10 do 18 kg. Albakori su vrlo je sportska riba isto kao i Bluefin tuna nemaju straha, a najbolje ju je loviti povlačenjem.

Svatko sanja da ulovi veliku ribu, a Big Game fishing je nepredvidljiv do samog kraja. Morate se naoružati strpljenje i spremnošću na akciju, a vaš konačan rezultat ovisiti će o cijeloj ekipi. Za sva vaša pitanje  rado smo vam na raspolaganju.

POŠALJITE UPIT

Naziv usluge(*)
Invalid Input

Vaše ime(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

Broj osoba(*)
Invalid Input

Željeni datum i vrijeme
Invalid Input

Poruka
Invalid Input

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Invalid Input

Search

Search by Date Range Availability
Search by Additional contents